Dränering

En trygg och säker dränering med oss
Investera i en trygg och säker dränering för att skydda ditt hem från fuktskador. Våra specialister designar och implementerar effektiva dräneringssystem som håller ditt hem torrt och friskt. Med oss får du en hållbar lösning och en bättre inomhusmiljö. Låt inte vatten bli en oro – låt oss ta hand om det!
När det kommer till dränering av din fastighet är det viktigt att arbetet utförs korrekt för att skydda din bostad mot fuktskador. Vi på MLS Alltjänst & Byggservice AB är stolta över att nu vara certifierade av IsoDrän, vilket garanterar att vi uppfyller de högsta standarderna inom dränering.
Vi fuktskyddar ditt hus med isodrän
Isocert-certifieringen är en kvalitetsstämpel för byggbranschen som signalerar kompetens, kvalitet och pålitlighet. Att vara en Isocert-certifierad entreprenör innebär att vi har genomgått en omfattande utbildning för att fördjupa vår förståelse och färdigheter i fuktsäkra byggmetoder, specifikt de som utvecklats av Isodrän AB.
En trygg och säker dränering med oss
Det är din garanti som kund för att arbetet som utförs på din fastighet inte bara följer industristandarder, utan även de specifika kraven och riktlinjerna som Isodrän AB har satt upp. Det säkerställer att dräneringslösningar installeras korrekt och att alla åtgärder vidtas för att skydda din fastighet mot fuktskador, vilket är avgörande för byggnadens livslängd och ditt inomhusklimat.

Kolla in vår checklista som vi går igenom vid varje arbete.