Bostadsanpassning Norrköping

VI ÄR NU ÅTERFÖRSÄLJARE I ÖSTERGÖTLAND FÖR KVISTBERGA!

Letar du efter ett företag som kan hjälpa dig med bostadsanpassning i Norrköping? Anlita MLS Alltjänst & Byggentreprenad AB.

Friheten att kunna ta sig dit man vill – för alla! Kvistberga levererar ramper och förflyttningslösningar från ute till inne, mellan rum, till fordon, och upp för trappor. Personligt bemötande, kvalitativa produkter och snabba leveranser. Alltid med ett leende på läpparna. Det är Kvistberga. Och vi är nu deras återförsäljare i Östergötland!

När du köper diverse bostadsanpassningar hos oss, får du ett helhetskoncept. För oss är det därför en självklarhet att även erbjuda montering till alla våra kunder. Med oss går det snabbt och smidigt, du får enkelt upp din ramp på snabbt och smidigt sätt.

Vi hjälper dig med bostadsanpassning i Norrköping

Vad är bostadsanpasning?

Bostadsanpassning är åtgärder och förändringar som görs i en bostad för att anpassa den efter individuella behov och öka tillgängligheten för personer med funktionsnedsättningar. Det kan inkludera installation av olika hjälpmedel som rampar, stödhandtag, tröskelrampssystem eller andra anpassningar för att underlätta rörelse och tillgänglighet.

Målet är att skapa en säker och bekväm miljö som möjliggör självständighet och livskvalitet för personer med särskilda behov. Anlita därför oss till din bostadsanpassning i Norrköping!

Vad erbjuder vi?

Bostadsanpassning i Norrköping - För din trygghet

IMG_2489_photo-full

Det som passar dig

Hos oss hittar du ett brett utbud av olika trösklar, tröskelkilar och stödhandtag i diverse olika format, för att enkelt hitta det som passar dina behov. Utöver dessa erbjuder vi även stödhandtag som antingen kan limmas eller skrivas fast enkelt och tåligt på väggen.
produkt "Excellent"

Excellent

Det innoviativa och flexibla tröskelrampssystemet
Excellent systemet erbjuder en mängd olika lösningar till trösklar och golvförhöjning.
Systemet är uppbyggt av moduler som kan byggas ihop till en oändlig mängd kombinationer för att få en tröskelramp som är speciellt anpassad efter din unika tröskel.

produkt "Quickramps"

Quickramps

En smidig lösning för små hinder.
Med våra Quickramps tar du dig enkelt över hinder från 4 mm till 20 mm.
Materialet är av mjuk plast som både är stryktålig och totalt luktfri. Monteras med hjälp av dubbelhäftande Quickpads eller med Quicktape beroende på hur hög ramp du har. Produkten levereras i längder på 1 meter och du kan enkelt justera till rätt dörrbredd.

176589229_1546222615585857_1279892690793500464_n (1)

Systemramp

Vi erbjuder ett komplett system för byggnation av fast installerade ramper vid entréer och altaner som lämpar sig mycket bra för bostadsanpassning. Våra ramper är tillverkade av aluminium vilket gör att de olika modulerna håller en låg vikt och därmed är enkla att hantera och montera. Du kan kombinera modulerna helt efter behovet både när det gäller funktionalitet och utförande. Åkytan är av sträckmetall som ger ett kraftfullt halkskydd samtidigt som det släpper igenom snö, grus och smuts.

produkt "Fordonsramper"

Fordonsramper

Vi har ett brett sortiment av ramper som installeras i bilar, vi kallar dem bakgavelramper eller kort och gott BGR. Ramperna installeras innanför bilens bakdörrar och kan med ett enkelt handgrepp fällas ner mot marken redo att användas. Gasfjäderdämpare gör hanteringen extra smidig då dessa hjälper till att både är du fäller ut och in rampen. Kontakta oss för mer information eller bokning av bostadsanpassning i Norrköping med omnejd idag.

MLS Alltjänst & Byggentreprenad AB - Ett tryggt val till din bostadsanpassning i Norrköping

01

Service

02

Kvalitet

03

Frihet