Takläggare Norrköping

Arbete utfört av takläggare i Norrköping

Takläggare Norrköping

Nytt och fräscht

Våra takläggare i Norrköping ger dig det taket du önskar, utfört med allra högsta kvalité . När du behöver en byggfirma som alltid ser till ditt bästa är vi ditt självklara val. 

MLS Alltjänst & Byggservice AB har lång erfarenhet av såväl renvering av tak som montering av nytt tak. Våra hantverkare har den erfarenhet och kunskap som krävs för att kunna garantera alla våra kunder hållbara, täta och trygga tak. När du anlitar oss garanteras du service, utförande och material av allra högsta klass.

Viktigt med en expert

När du ska lägga nytt tak i Norrköping är det viktigt att välja en certifierad byggfirma och takläggare med de certifikat och utbildningar som krävs. Genom att anlita oss får du en trygghet gentemot ditt försäkringsföretag och du slipper krångel om något skulle uppstå efteråt. Väljer man takläggare som saknar behörighet och som inte följer de regler och föreskrifter som finns, så riskerar man ej täta tak och därmed dyra utgifter.

Våra takläggare är auktoriserade, utbildade och har den kompetens som krävs för att utföra arbeten på ett korrekt och hållbart sätt till dig som kund.

ROT-avdrag

När du anlitar våra takläggare i Norrköping för byte av tak, kan du använda dig av ROT-avdraget. Avdraget är en skattereduktion som ger dig som privatperson 30% avdrag på vår arbetskostnad. Det innebär därmed att du inte kan dra av 30% på vad materialet kostar. För att få använda sig av skattereduktionen, måste du ha en deklarerad inkomst och vara svensk medborgare. 

Kontakta oss vid frågor, eller läs mer på skatteverkets hemsida.

Vänd dig till oss för din takläggning

Börja med att skicka en offertförfrågan till oss. Om vi tillsammans går vidare till nästa steg så kommer vi självklart på besök och gör en bedömning av hur arbetet bör gå till, vilket tak vi anser bli bäst, om det behövs något annat i samband med takläggningen, etc. Detta gör vi för att det ska vara så kostnadseffektivt som möjligt för dig som kund, och för att våra takläggare i Norrköping ska veta exakt vad det är vi tar oss an.

När du väljer att lägga nytt tak får du inte bara ett vackert tak. Det ökar även värdet på din bostad. Människor som letar efter hus på marknaden dras betydligt oftare till hus med renoverat yttre.

Priset på en renovering kan variera kraftigt. Allt handlar om vilket tak och vilka material du vill använda. Våra takläggare i Norrköping hjälper dig ta fram det bästa taket för din plånbok.

Takläggning utförd av takläggare i Norrköping

Hur lång tid tar en takläggning?

Tidsförslag i samband med offert

Många utav våra kunder i Norrköping frågar oss hur lång tid det tar att utföra en takläggning. Givetvis är det svårt att svara på, det är helt beroende på miljö, yta och material. Det kan ta allt från 1 dag till 2 veckor. Är du nyfiken på hur långt tid dit tak skulle ta? Kontakta oss så får du en ungefärlig tid.

Vi kan däremot garantera dig att våra takläggare alltid jobbar så effektivt och snabbt som möjligt. Men vi viker oss aldrig för våran säkerhet eller på arbetets kvalité. Vilket även tidigare kunden kan underteckna. 

Vad kostar takläggare?

gratis offertförfrågan
Att anlita en takläggare i Norrköping kan variera i pris. Vi siktar alltid mot att ge dig ett konkret pris som upprätthåller den kvalitén som vi erbjuder på alla våra arbeten. Genom att arbeta priseffektivt med god planering, erbjuder vi bra priser.

För att få reda på ditt pris, kan du fylla i en gratis och kravlös offertförfrågan via länken. Vi kontaktar dig därefter med ett prisförslag på arbetet.

Takläggare Norrköping

Vi hjälper dig!
När du bor i Norrköping och är i behov av en takläggare, är vi ditt självklara val. Med våra projektledare, takläggare och diverse hantverkare får du den erfarenhet och kunskap som krävs till ditt projekt. För oss är det viktigt att ständigt vara i framkant av branschen. Det innebär att våra takläggare har bra koll på branschen, nya material och nya arbetssätt. Har du frågor om ditt projekt är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi svarar gärna på frågor och dylikt.
Våra takläggare i Norrköping kan du lita på.

Offertförfrågan

Fyll i alla uppgifter så noga du kan, då kan vi ge dig en så prissäker offert som möjligt. Varmt välkommen med din offertförfrågan idag!
* Obligatorisk

Vi utför offerförfrågan-besök mellan 08-15:30 på vardagar utefter avtalad tid. Enbart i mån av tid kan vi erbjuda besök på andra tider. Kontakta oss för mer information.