hamburger

Behöver du hjälp med renovering i Norrköping?

renoveringsprojekt

Badrumsrenovering

Nytt och fräscht

Renovering är en av våra specialiteter. När du behöver en byggfirma som kan hjälpa dig med renovering av badrummet så ska du höra av dig till oss. 

MLS Alltjänst & Byggservice AB har lång erfarenhet av badrumsrenoveringar och våra hantverkare har utfört renoveringar åt både privatpersoner och större företag. När vi utför din renovering av badrum är du garanterad material, utförande och service i högsta klass.

Viktigt med en expert

Det är oerhört viktigt att man väljer en certifierad yrkeskunnig när man ska utföra renoveringar. Väljer man ett företag som saknar behörighet och som inte följer de regler och föreskrifter som finns, så riskerar man att få ödesdigra konsekvenser och dyra utgifter.

Våra hantverkare är auktoriserade, utbildade och har kompetensen som krävs för att hjälpa dig uppnå ditt drömbadrum.

Renovera köket

Husets hjärta?

I köket spenderar vi mycket tid tillsammans med familj och vänner. Därför är det extra roligt när man ska renovera köket.

De moderna köken som säljs idag är otroligt snygga och moderna men har även fokus på funktionalitet. Allt är strategiskt placerat för att underlätta när du arbetar i köket.

Vänd dig till oss för din renovering i köket

Börja med att skicka en offertförfrågan till oss. Om vi tillsammans går vidare till nästa steg så kommer vi självklart på besök och gör en bedömning av hur arbetet bör gå till. Detta gör vi för att det ska vara så smidigt och kostnadseffektivt som möjligt.

När du renoverar köket får du inte bara ett nytt kök. Det ökar också värdet på din bostad. Människor som letar efter hus på marknaden dras betydligt oftare till hus som har nyrenoverade kök.

Priset på en renovering kan variera kraftigt. Allt handlar om vilket kök och vilka material du vill använda. Vi hjälper dig ta fram det bästa köket för din plånbok.

renoveringsprojekt i komplementhus

Hur lång tid tar en renovering?

Tidsförslag i samband med offert

Många utav våra kunder frågar oss hur lång tid det tar att renovera. Det är svår fråga att svara på, men oftast kan vi ge en ungefärlig uppskattning när vi får detaljerna kring vad som behöver göras.

Hur omfattande är din renovering? Vilka typer av förarbeten måste genomföras och hur stort är projektet i sin helhet?

Allt handlar om de olika variablerna.

Vad kostar det att renovera?

Bättre pris med ROT!

Som privatperson har du möjlighet att göra avdrag på arbetskostnaden. ROT-avdraget är enkelt med oss. Vi gör avdraget direkt på fakturan! Läs mer på skatteverket.se om hur ROT fungerar.

Renovering Norrköping

Vi hjälper dig!

Bor du i Norrköping och tänker anlita en byggfirma för ditt renoveringsprojekt? Vi har lång erfarenhet av alla typer av renoveringar. Du är välkommen att skicka en offertförfrågan eller att kontakta oss för mer information.