Vi bygger för framtiden!

Byggföretag norrköping

MLS Alltjänst & Byggservice AB är ett byggföretag i Norrköping som erbjuder enskilda projekt såväl som helhetslösningar vid större projekt.

Boka ditt projekt med oss redan nu!

Vi fuktskyddar ditt hus med isodrän

När det kommer till dränering av din fastighet är det viktigt att arbetet utförs korrekt för att skydda din bostad mot fuktskador. Vi på MLS Alltjänst & Byggservice AB är stolta över att nu vara certifierade av IsoDrän, vilket garanterar att vi uppfyller de högsta standarderna inom dränering.

Byggfirma i Norrköping som arbetar aktivt med IsoDrän.
Vår Byggfirma i Norrköping har certifiering enligt Isocert.

Ett tillförlitlig byggföretag i Norrköping

Vi täcker hela Norrköping

Behöver du ett byggföretag i Norrköping? När det är dags att välja aktör för ditt projekt, är det viktigt att välja rätt. Idag är de flesta medvetna om att det finns många svartlistade byggföretag, och man vill ju inte göra misstaget att anlita en av dem. Ett utav våra vanligaste uppdrag är renoveringar.

Godkänd av Villaägarnas Riksförbund

Byggföretag med fokus på kunden

Du kan vara lugn när du anlitar vårt byggföretag i Norrköping. Vi är godkända av Villaägarnas Riksförbund. Men vad innebär det egentligen att vara godkänd av Villaägarna?

Kontakt

Tjänster

Försäljning av

Alltid kostnadsfri offert

när du funderar på att anlita vårt byggföretag

Våra offerter är alltid kostnadsfria, och vi svarar så fort som möjligt. Har du andra frågor kring vårt byggföretag eller våra övriga tjänster i Norrköping. Kan du enkelt komma i kontakt med oss snabbare, ring oss på 073 – 368 61 00.

Tjänster

ett byggföretag i Norrköping med ett brett utbud

Hos vårt byggföretag i Norrköping hittar du ett varierande utbud av tjänster. Vi kompromissar aldrig med kvalitén, och våra snickare gör allt sitt yttersta för att dina förväntningar ska mötas.

Vi ger dig som privatperson och företagare tjänster efter era behov och önskemål. Våra snickare innehar de certifikat och utbildningar som krävs för att arbeta inom diverse olika områden inom branschen. För oss är det viktigt att ständigt vara i framkant vad gäller byggbranschen. All personal åker därför med jämna mellanrum på utbildningar som gör att vi kontinuerligt utvecklar vårt arbetssätt till det bättre.

MLS Alltjänst & Byggentreprenad, din byggfirma i Norrköping.

Bygg

Vårt byggföretag har stora mängder av erfarenhet inom bygg och snickeri. Du kan anlita oss för till exempel renovering, takomläggning, nybyggnation och ombyggnation.

Måleri

Planerar du att måla om? MLS Alltjänst & Byggservice AB är ett byggföretag som utför invändig målning, utvändig målning och även tapetsering. Kontakta oss för mer information.

Gräv & Entreprenad

Inom gräv & entreprenad hjälper vi våra kunder i Norrköping med saker som anläggning av avlopp, konstruktion av murar etc. Vi har en minigrävare som vi använder.

Fastighetsskötsel

Att ta hand om fastigheter kräver tid, kunskap och tålamod. Kontakta vårt byggföretag i Norrköping för hjälp med yttre- och inre skötsel, städning, skötsel av felanmälningar och mycket mer till din bostad i Norrköping.

Takläggare

Våra takläggare utför såväl renovering som montering av tak. Vi ser till att du får ett såväl  hållbart och tätt som snyggt tak. Kontakta oss för att få en gratis och kravlös offert.

försäljning av handikapprodukter

Vårt byggföretag i Norrköping bedriver både försäljning och montage av olika typer av ramper och bostadsanpassningar. Vi har Excellent, Quickramps, Systemramp och fordonsramper.

Ditt byggföretag i Norrköping

Går du i tankarna att renovera, bygga nytt eller bygga om? Då är vårt byggföretag i Norrköping ditt självklara val. Idag har vi flertalet kunder som söker sig till oss så fort de behöver en hantverkare, vilket vi ser som ett svar på att vårt arbete utfört på ett bra sätt. För oss är det även viktigt att vara tillgängliga när du behöver oss, vi lägger därför stor vikt på att reda ut alla typer av frågetecken som kan tänkas dyka upp när du anlitar oss för ett projekt. 

Vad säger våra kunder?

Glöm inte rotavdraget när du anlitar oss som byggföretag i norrköping

När du som privatperson anlitar vår byggföretag i Norrköping kan du nyttja ROT-avdraget som ger dig upp till 30% avdrag på arbetskostnaden.  Läs mer på Skatteverkets hemsida.

Om vårt byggföretag

Ett brett utbud för dig i Norrköping

MLS Alltjänst & Byggservice AB är ett byggföretag i Norrköping och startades 2014 av Mikael Lill-Smeds.
Mikael har en bred kompetens inom många områden och valde att starta ett byggföretag som kan hjälpa kunder med en rad varierande uppdrag. Mikaels största kompetensområden ligger inom mark & anläggning, fastighetsskötsel & bygg.

Idag utför vi verkligen det mesta åt dom flesta.

”Utmaningar är det bästa vi vet!” säger Mikael som inte är rädd för att hitta innovativa lösningar på de utmaningar som uppstår.

”Vi vill kunna vara en totalentreprenör så därför har vi valt att arbeta med dom bästa underentreprenörerna” tillägger han.

Mikaels mål med företaget är att ha nöjda kunder så därför är det viktigt att kunden alltid är i fokus vid varje projekt.

Vi på MLS Alltjänst & Byggservice AB i Norrköping önskar er varmt välkomna att kontakta oss när ni behöver ett pålitligt byggföretag för ert projekt!

Offertförfrågan

Fyll i alla uppgifter så noga du kan, då kan vi ge dig en så prissäker offert som möjligt. Varmt välkommen med din offertförfrågan idag!
* Obligatorisk

Vi utför offerförfrågan-besök mellan 08-15:30 på vardagar utefter avtalad tid. Enbart i mån av tid kan vi erbjuda besök på andra tider. Kontakta oss för mer information.

En vit lådbil framför en utbyggnad på ett hus.
Renovering som utförs av en byggfirma i Norrköping.